Februari, 2023

No Events

Ruim, verzorgt en rustig gelegen appartement. Ideaal om goed tot rust te komen

Over deze activiteit

Aloe appartementen is zeer centraal gelegen in de wijk van Engelen. Op loopafstand kunt u naar Centrum Supermarket, Hollandse Bakkerij, Internet cafe en cafe/restaurant de Tropen. Tevens vindt u de bekende stranden zoals Mambo Beach, Kontiki Beach, Zanzibar en Blue Bay op 10-15 minuten afstand met de auto. Geniet van de mooie tuin en de verkoeling in het zwembad.

Wifi

Volledige keuken

Hangmat

Zwembad

Warm water

De beste stranden van Curacao zijn maar een paar minuten met de auto, hetzelfde geld voor winkels, restaurants en supermarkten.

Het design van de appartementen is gecreeerd met een antilleaanse flare, zodat het licht en de houten meubelen extra toevoegen aan het exotische gevoel. De terrassen zijn omgeven met oude tropische bomen. Voor je appartement kan je heerlijk rusten in een hangmat.

Aloë appartementen heeft een villa en 11 appartementen elk met 2 slaapkamer met airconditioning, 1 badkamer met warm water, prive terras met porchset en hangmat, volledige uitgeruste keuken, koelkast, fan en een huiskamer met zitje en TV.

Aloe appartementen biedt u een zeer comfortabele en plezierige vakantie.

Als u met een hele grote groep bent bekijk dan ook ons villa.

Bedrijfs video
If you're a first time visitor to our lovely island you must see this video. We will be glad to assist you with directions if you have seen something you like.

POST A COMMENT

Schrijf een beoordeling

Volg ons op
WhatsApp chat
X